Реєстрація абітурієнта 2024

Інститут кіно і телебачення

ІНСТИТУТ КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ – ЦЕ ТИСЯЧІ ПРАЦЕВЛАШТОВАНИХ ВИПУСКНИКІВ!

ІНСТИТУТ КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ – ЦЕ СУЦІЛЬНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ!

ІНСТИТУТ КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ – ЦЕ КВИТОК У ЗІРКОВЕ МАЙБУТНЄ!

ІНСТИТУТ КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ – ЦЕ УНІКАЛЬНИЙ СВІТ, В ЯКОМУ ТЕБЕ НЕ ВИСТАЧАЄ!

ІНСТИТУТ КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ – ЦЕ РЕАЛІЗАЦІЯ ТВОГО ЯСКРАВОГО ПОТЕНЦІАЛУ!

ІНСТИТУТ КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ – ЦЕ НЕЗАБУТНЄ СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ!

 

 

 

Ми чекаємо на тебе!

Стань захоплюючою частиною Інституту кіно і телебачення!

 

СПЕЦІАЛЬНОСТІ

ОПЕРАТОР КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ

ОПЕРАТОР КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ

На тебе чекають професійні студії із сучасним технічним обладнанням. Випускники працюють на всіх українських телеканалах!

Детальніше...

ОПЕРАТОР КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Як часто ти знімаєш відеоролики в instagram, YouTube та на інші ресурси? Часто? А тепер уяви, що за це ти можеш отримувати нечувані гонорари! Оператор – це не професія, це – покликання!

Хто такий оператор? Це той, хто з перших секунд бачить вдалий кадр! Це той, хто помічає у сірій повсякденності яскравий колорит! Це той, хто першим бачить шедевр, що згодом стає світовим блокбастером! Твоя професія полягатиме у зйомках кіно, телепередач, кліпів, роликів та інших проектів, що принесуть тобі славу та визнання! Готовий до цього? Тоді тобі до нас!

Предмети, які вивчають: майстерність телеоператора, кінознімальна апаратура та оптика, експонометрія в операторському мистецтві, хіміко-фотографічні процеси та матеріали, сенситометрія, кольорознавство, світлотехніка, комбіновані зйомки, багатокамерна зйомка, можнтаж та постпродакшн, візуальні ефекти та комп‘ютерна графіка.

ЗВУКОРЕЖИСЕР,

САУНД-ПРОДЮСЕР

ЗВУКОРЕЖИСЕР, САУНД-ПРОДЮСЕР

За 5 років навчання ти навчишся створювати якісну музику та сучасні хіти!

Детальніше...

ЗВУКОРЕЖИСЕР, САУНД-ПРОДЮСЕР

Не можеш і дня прожити без музики? В твоєму плейлисті незліченна кількість треків? Маєш власний погляд на те, якою має бути сучасна музика? Тоді професія звукорежисер саме для тебе!

Хто такий звукорежисер? Це той, хто чує в піснях не тільки приспів, а й усі шуми, аранжування та зведення! Це той, хто створює треки, що незабаром стають хітами! Це той, хто напряму працює із мега-зірками – Михайлом Поплавським, Мадонною, Ріаною тощо! Грамотний звукорежисер – на вагу золота! Твоя робота проходитиме у професійних звуко-студіях, продакшенах, монтажних павільйонах, кіно і телемайданчиках тощо!

Предмети, які вивчають: звукорежисура, програми цифрового аудіоредагування, основи електроніки, тракти звукопередач та пристрої обробки звуку, програми багатоканального запису звуку, електроакустика, архітектурна акустика , аранжування та зведення музичних композицій, інструментознавство, постпродакшн, кіно-телепродюсерство.

ФОТОХУДОЖНИК-РЕКЛАМІСТ

ФОТОХУДОЖНИК-РЕКЛАМІСТ

З дитинства не уявляєш життя без фотографії? Тоді тобі до нас, ми навчимо фотографувати тебе професійно!

Детальніше...

ФОТОХУДОЖНИК-РЕКЛАМІСТ

Щодня робиш безліч селфі на смартфон? Вмієш грамотно підбирати фільтри та корегувати фотографії? Не губи в собі талант! За свої фотознімки ти можеш отримувати карколомні гонорари! Вступай на спеціальність фотохудожник-рекламіст!

Хто такий фотохудожник-рекламіст? Це людина, що у сірій буденності з легкістю розгледить ідеальний сюжет для фотознімку! Він фотографує так, що потім його світлини опиняються на обкладинках журналів, сайтах, білбордах і в рекламі! Це людина, що тісно співпрацює зі знаменитостями та отримує мільйони за свою роботу! Готовий до слави і визнання! Тоді ця професія саме для тебе! Твоя робота проходитиме у професійних фото-павільйонах, різноманітних студіях з професійним обладнанням, на природі з неймовірним пейзажем тощо!

Предмети, які вивчають: майстерність фотохудожника, фотокомпозиція, компютерна фототехніка, кольорознавство, практична фотографія, хіміко-фотографічні процеси та матеріали, фотоапаратура та оптика, експонометрія, спеціальні види фотозйомок, арт-менеджмент, моделювання стилю та іміджу

РЕЖИСЕР КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ,

МЕДІА-ПРОДЮСЕР

РЕЖИСЕР КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ, МЕДІА-ПРОДЮСЕР

Альфред Хічкок, Мартін Скорсезе, Квентін Тарантіно… Хочеш стати частиною історії. Не вагайся, ти обрав правильний шлях!

Детальніше...

РЕЖИСЕР КІНО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ, МЕДІА-ПРОДЮСЕР

Камера, мотор! Саме з цих слів розпочинається кар’єра успішного режисера! В тебе мільйони прихильників по всьому світу, ти створюєш найкрутіше кіно, твої друзі – Спілберг, Кемерон та Скорсезе! Обирай для себе кольорове майбутнє!

Хто такий режисер кіно і телебачення? Це голова, мозок і креативність будь-яких зйомок! Саме від режисера залежить, яким буде кадр, дубль та фільм в цілому! Не дарма режисери – найбагатші люди світу, адже їх діяльність – на вагу золота! Ти готовий до дивовижного життя? Тоді тобі до нас! Твоя робота проходитиме на відомих кіностудіях, продакшенах, знімальних павільйонах, телемайданчиках тощо!

Предмети, які вивчають: режисура кіно і ТБ, кіно-теледраматургія, режисура монтажу, режисура анімаційного фільму, багатокамерна зйомка, робота режисера з актором, кіно-телепродюсерство, постпродакшн, технології тривимірної анімації.

АКТОР КІНО

АКТОР КІНО

Професія актора є найяскравішою в сучасному світі. І якщо ти хочеш стати відомим і отримувати любов глядачів - тоді тобі до нас!

Детальніше...

АКТОР КІНО

Затамуй подих… На тебе дивляться мільйони прихильників з усього світу, тобі тисне руку сам Бред Пітт, ти на обкладинках глянцевих журналів і таблоїдів! Це все – доля актора кіно! Обирай професію із захмарною перспективою!

Хто такий актор кіно? Це ненормований графік зйомок у різних куточках світу, це червоні доріжки у Каннах, Лос-Анджелесі та Берліні, це статуетки Оскар, що прикрашають твою полицю! Ти готовий до цього? Тоді ти за правильною адресою! Твоя робота проходитиме на кіностудіях, продакшенах, телеканалах тощо!

Предмети, які вивчають: майстерність актора, сценічна мова, вокал, хореографія, сценічний рух та фехтування, робота актора в кіно-телемюзиклах, робота актора на знімальному майданчику, дублювання, грим, створення художнього образу.

ТЕЛЕ-РАДІОВЕДУЧИЙ,

КОРЕСПОНДЕНТ, РЕПОРТЕР

ТЕЛЕ-РАДІОВЕДУЧИЙ, КОРЕСПОНДЕНТ, РЕПОРТЕР

Не запізнись використати свій шанс стати відомим ведучим або тележурналістом! Наші викладачі допоможуть тобі знайти своє «Я» у великому світі телебачення!

Детальніше...

ТЕЛЕ-РАДІОВЕДУЧИЙ, КОРЕСПОНДЕНТ, РЕПОРТЕР

Популярність, зйомки, сенсації, безліч прихильників та підписників у соц.мережах, чималі гонорари та постійна зайнятість – це все про успішного журналіста-телеведучого! Обирай професію з яскравою перспективою!

Хто такий журналіст-телеведучий? Це той, на кого щодня дивляться з екранів телевізора! Це той, хто стає кумиром мільйонів! Це той, кого слухають і за ким йдуть! На тебе чекають захмарні гонорари, щоденні зйомки, авторські розслідування, репортажі, прямий ефір, відрядження - як Україною, так і за кордон! Готовий до цього? Тоді тобі до нас! Ти працюватимеш на телеканалах, продакшенах, у прямих включеннях з місця подій, професійних студіях тощо.

Предмети, які вивчають: тележурналістика, сценарна майстерність, майстерність ведучого ефіру, техніка екранного мовлення, авторські програми на телебаченні, радіожурналістика, журналістський маркетинг.

СТУДЕНТІВ УСПІШНО ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

СТУДЕНТІВ ЗНАЙШЛИ РОБОТУ

СТУДЕНТІВ ПРАЦЮЮТЬ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ

МАЙСТЕР-КЛАСИ

 

 

 

Ми чекаємо на тебе!

Стань захоплюючою частиною Інституту кіно і телебачення!

 

 

 

Наш Льошик вирішив прогулятися з абітурієнтами, показати місто як богемний гід з київською пропискою!

Скоро з’являться списки рекомендованих на бюджет, подача оригіналів та буденна метушня.

Та поки, що ми релаксуємо!Гуляємо, згадуємо творчі іспити, вступну кампанію, насолоджуємося неймовірними пейзажами Подолу.

Ми вас так любимо, що аж за край ♥!

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2019 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov