Лазарєв Сергій Георгійович – кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри кіно-,телемистецтва, композитор, продюсер, звукорежисер, ді джей, один з засновників вітчизняної школи неакадемічної електронної музики.

Має 15-річний досвід наукової та викладацької діяльності, автор понад 20 публікацій у наукових виданнях. Засновник студії звукозапису і видавництва CTS Records, засновник та автор ідеї Всеукраїнського конкурсу та премії The Best Track in Ukraine.

За 25 років професійної творчої діяльності понад 200 авторських творів під ім’ям  Sergio Mega опубліковано видавництвами США, Великобританії, Німеччини, Франції, Італії, Нідерландів, Південної Кореї та багатьох інших країн. Співпрацює з відомими вітчизняними і зарубіжними артистами, серед значимих видань офіційні версії пісень зірок світової музичної індустрії Joe Dassin та Suzanne Vega, ремікси для засновників хаус музики DJ Pierre та Louie Vega. Успішні звукорежисерські проекти мають понад 70 мільйонів переглядів на YouTube. Протягом творчої активності видав 4 авторських альбоми. Брав участь у багатьох міжнародних фестивалях серед яких Winter Music Conference (Маямі, США 2008), Amsterdam Dance Event (Амстердам, Нідерланди 2005 - 2022), Dance Parade (Роттердам, Нідерланди 2009), SEE ME (Софія, Болгарія 2011), Lost Fest (Роттердам, Нідерланди 2011) та багатьох інших.

В Україні та за кордоном, як експерт, регулярно запрошений до участі у міжнародних проектах, наукових, музичних конференціях та круглих столах. У 2013, 2018 та 2019 запрошений посольством Республіки Корея до складу журі K-Pop Festival Ukraine. З 2010 по 2016 роки учасник міжнародного журі Всеукраїнського конкурсу та премії The Best Track in Ukraine. З 2020 експерт з електронної музики платформи Musiс Worx (Швейцарія).