Інститут кіно і телебачення

Майстер-клас від Дениса Возовича


Кінопропродюсер серіалу «ВещДОК», Інтер школа завітав до Факультету кіно і телебачення.

На мастер-класі Денис розповів про свій досвід і дав студентам практичні поради - як стати професійним актором. Розповів, що для актора в професійному плані означає «візитка» і «самопроба». Як їх оформити, що обов’язково має бути присутнім і як правильно їх записати. Наприклад, додати в кадр реквізит, створити необхідний антураж, підготувати зовнішність і віграти роль. Тобто, творчо підійти до виконання роботи.

Розповів, що одним із вхідних квитків у кіно і телебачення для актора - є агент, або кастинг менеджер. Звернув увагу на те, що професійний актор має бути обізнаним і ідеально володіти мовами - хоча б українською і російською, аби потім в кадрі не було «суржика».

Професійний актор ще на початках має підготувати свою зовнішність для подальшої кар’єри. Наприклад, не рівні зуби впливають на дикцію, великі татуювання для актора неприйнятні, пірсинг взагалі табу.
Також, Денис звернув увагу на те, що актор має розвивати навички, які потім можуть допомогти отримати роль або краще її відіграти. Наприклад, вміти водити автомобіль або мотоцикл, займатися давінгом, фехтуванням, гімнастикою і багато чого іншого.

Дякуємо Денису за корисні практичні поради та чекаємо в гості знову!

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2022 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov