Інститут кіно і телебачення

Цей фільм став класикою

1. Кожна хвилина фільму коштує близько одного мільйона доларів.

2. Малюнок, на якому зображена Роуз, зробив власноруч сам Джеймс Кемерон і до речі саме його рука, а не рука Леонардо Ді Капріо з'являється в кадрі. Автором всіх інших малюнків з альбому головного героя також є Джеймс Кемерон.

3. У фільмі є епізод де капітан лайнера Сміт заварює чай в пакетику. Але в 1912 року, коли відбувались події фільму, таким чином чай ще не додумалися пакувати.

4. Дуже багато фінансів пішло на те, щоб максимально передати красу та неймовірну розкіш на кораблі. Це і не дивно адже найдорожчий квиток першого класу на Титанік коштував 4350 доларів, що сьогодні еквівалентно близько 75 тисяч доларів.

5. У фільмі було використано макет в натуральну величину, який збудували на пляжі Розаріто на північному заході Мексики, а більшість сцен, де герої перебували у воді, знімались в басейні глибиною близько одного метра. Задня частина макета була зведена на гідравлічній платформі, завдяки якій імітувалось затоплення корабля.

6. Під час зйомки сцени, коли лайнер приймав практично вертикальне положення, на знімальному майданчику було майже сто каскадерів, які падали вниз. Для того щоб остаточно відзняти цю сцену було зроблено аж 10 дублів.

7. Пальто Роуз у фінальних сценах, коли корабель йде на дно, було на декілька розмірів більше. Це було зроблено для того, щоб зробити героїню більш тендітною та вразливою.

8. Кейт Уінслет на зйомках фільму була одною з небагатьох акторів, які відмовились від використання гідрокостюму, через що вона навіть отримала пневмонію. Акторка дійсно мерзнула на знімальному майданчику і тому сцени за її участі виглядають настільки реалістичними.

9. Неймовірно емоційна сцена в якій Роуз дякує Джеку, за своє спасіння є повністю імпровізацією акторів.

10. За всі три години фільму Джек жодного разу не сказав «Я кохаю тебе», а Роуз вимовила цю фразу лише один раз в кінці фільму.

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2022 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov