Інститут кіно і телебачення

10 вічних комедій (II частина)

Євротур (2004)

Шанувальники молодіжних американських комедій, щоб залишатись у гарному настрої, час від часу переглядають стрічку «Євротур» про компанію шкільних друзів, які відправились у Європу в пошуках дівчини. Їхня подорож наповнена пригодами, типовим американським гумором і різноманітними містами. Комедія дає змогу просто посміятися з безглуздих ситуацій, а маленький хлопчик Генріх, що «зигує» на задньому плані, змусить вас посміхатися ще дуже довго.

Дев’ять ярдів (2000)

Кримінальна комедія «Дев’ять ярдів» зібрала на одному екрані Брюса Вілліса, його трьох дочок і Метью Перрі. Звичайний дантист у виконанні Перрі потрапляє в епіцентр розбірок і любовного багатокутника, коли поруч з ним оселяється колишній найманий вбивця.

Цікаво, що Брюс Вілліс не вірив в успішність стрічки і навіть побився об заклад із Метью Перрі. Але фільм став популярним і отримав мільйони доларів касових зборів за лічені тижні. За програш Брюс Вілліс знявся у декількох серіях серіалу «Друзі». Їх, до речі, також варто переглянути для підняття настрою.

1+1 (Недоторкані) (2011)

Кінострічку про молодого хлопця із сумнівним минулим, що доглядає за паралізованим бізнесменом Філіпом, зняли на основі реальної історії. Режисери навіть зустрічалися з доглядальником, щоб фільм вийшов правдивим. Вже багато років «1+1 (Недоторкані)» тримається на перших позиціях усіх кінорейтингів.

Тут ви знайдете тонкий гумор, дружбу двох зовсім несхожих людей і непереборну любов до життя. Чим не мотивація не розкисати і насолоджуватися кожним днем, хоч навіть і не зовсім легким?

Шпигунка (2015)

Під час перегляду цієї стрічки усмішка майже не сходить з обличчя. Героїня невидимого фронту Сьюзан Купер вмить стає суперагентом, але на цьому шляху її чекають чимало труднощів. Український переклад насичений автентичною лайкою, що додає стрічці ще більшої комедійності. До того ж. фільм вважається головною феміністичною комедією останніх років: тут жінка, яку вважають сірою мишкою, рятує ситуацію, поки пихаті чоловіки не можуть дати собі ради.

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2022 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov