Інститут кіно і телебачення

Cinema від ІКіТБ

Фільми, що розкажуть вам більше про професію режисера монтажу:

  1. На драйві (2017) - Бейбі - молодий гонщик, який обожнює швидкість та небезпеку. Він працює водієм, який допомагає бандитам втекти з місця злочину. Коли він за кермом - у поліції немає шансу. Справи йшли досить добре, але раптом Бейбі закохався.

«Пол Мічлісс та Джонатан Амос об'єднались та створили один із найкращих фільмів, що вразив критиків та глядачів професійним монтажем. Середня довжина кадру, яка  становить приблизно 2-3 секунди з акцентом на виразні великі плани і деталі, стала  особливістю екшену. У кінострічці   можна  простежити тенденцію до прискорення темпів монтажу. Це хороший, стильний, динамічний, іноді важкий фільм, який буде цікавий різним групам глядачів.»

  1. Доміно (2005) - головна героїня Доміно - донька відомого американського актора, яка мала усі шанси стати відомою кінозіркою. Проте дівчина обрала інший шлях. Вона стала "мисливицею за головами" - полює на злочинців, які переховуються від поліції.

«Вільям Ґолденберґ - один з кращих монтажерів, який на початку 90-х диктував моду на швидкий монтаж у великому кіно. У багатьох його роботах середня довжина кадру становить 2-3,5 секунди. У «Доміно» цей параметр дорівнює 1,7 секунди. Ця висока швидкість здається цілком органічною і допомагає передати динаміку і драматизм того, що відбувається.»

  1. Доктор Стрендж (2016) - Стефан Стрендж був майстерним хірургом. Але повертаючись з лікарні додому хірург потрапляє в автомобільну аварію, в якій отримує травми рук. Втративши сенс життя, герой вирушає в один з монастирів Азії. Через багато років Стефан стає одним з наймогутніших магів Землі. І тепер він повинен врятувати людство від зла.

 

«Фільм відрізняється від попередніх взаємодією монтажу і саундтреків. Зміна планів, кадрів постійно підсилюється звучанням музики. Також кінострічка переповнена спецефектами, що додає більшої яскравості загальній картинці.»

Приємного перегляду!

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2022 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov