Інститут кіно і телебачення

Майстер-клас від Костянтина Грубича

«Наполегливість, праця і любов до професії - запорука успіху на ТБ,» - Костянтин Грубич.

Після новорічно-різдвяних свят у стінах університету розпочалася друга частина навчальної практики. Першим гостем, який завітав до студентів став український журналіст та телеведучий Костянтин Грубич.

Знаний телевізійник розповів про свій шлях на телебаченні. Розпочав Костянтин свою кар’єру більше 30 років тому редактором у програмі «Надобраніч, діти», далі була публіцистика, репортерство. Згодом Костянтин став телеведучим підліткової гри «Клас-юніор-бізнес». Відтак, телевізійник зрозумів, що телебачення - це все його життя. «Тут не про гроші, тут - про цікавість!» - так Костянтин Грубич говорить про роботу на ТБ.

Зараз він ведучий програми «Сніданок з 1+1». Гість зізнався, що про роботу у прямому ефірі мріяв все життя. Відтак, першим прямоефірним проєктом стала програма «Твій день» на каналі «1+1». Втім, через війну проєкт закрили. Зараз Костянтин займається не лише телебаченням, а й є активним блогером - веде свою сторінку в інтернет. Гість зізнався, що через війну в Україні роботи додалося. Втім, після перемоги її буде ще більше. Телевізійник закликав студентів не чекати завершення навчання, а вже «шукати» себе - активно вести соціальні мережі.

Під час майстер-класу Костянтин відповів на усі запитання студентів. Розмова вийшла цікавою і конструктивною. Він порадив студентам любити свою професію, багато працювати і бути наполегливими - це допоможе досягти успіху на телебаченні.

 «Якщо ви народилися - це вже успіх. Удача любить наполегливість. Попереду все найкраще!» - резюмував свою зустріч зі студентами Костянтин Грубич.

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2023 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov