Інститут кіно і телебачення

Cinema від ІКіТБ

Фільми, що розкажуть вам більше про професію актора:

  1. Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг (2019) - 1969, Сполучені Штати Америки. Талановита, мила та наївна дівчинка вірить в те що ось-ось підкорить Голівуд. Вона випадково знайомиться з хлопцем і зразу ж закохується. Він очолює організацію, що бориться за права темношкірих громадян. Тому Джин у будь-який спосіб намагається його підтримати, але за нею починають стежити. Її кар'єра та життя опиняються під загрозою.

 «Фільм заснований на реальних подіях й історія подана досить цікаво. Акторська гра Крістіан Стюарт справді заворожує, це точно її жанр, і тільки через це варто переглянути фільм. У середині стало трішки нудно, але подивитися один раз точно потрібно.»

2.Одного разу в Голлівуді (2019) - фільм про двох друзів, один - професійний актор на піку своєї популярності, інший ж - дублер, який не хоче пасти задніх і намагається знайти собі роботу. Історія розгортається на фоні подій, пов'язаних із сектою Чарльза Менсона. Поки актори працюють, вбивства тільки набирають популярності.

 

«Я впевнена, про цей фільм чули всі. Чесно кажучи, гра акторів незрівнянна, але фільм затягнутий. При цьому дуже цікаво стежити за розвитком подій, є приємна інтрига. А ще мені припали до душі діалоги. Вони легкі і в той же час глибокі.»

  1. Три дні з Ромі Шнайдер(2018) - фільм про актрису з великої літери, яка у свої останні дні життя дала інтерв'ю, що вразило усіх. Ця блискуча жінка, яку багато хто вже вважав зламаною, виявилася повною пристрасті і надій.

 

«Фільм чутливий і справжній, а таке кіно зараз знайти важко. Рекомендую переглянути усім хто любить щирі і відверті історії. А ще він поданий у чорно-білому ефекті, тому емоції та міміка акторів удвічі більше привертають увагу.»

Приємного перегляду!

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2023 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov