Інститут кіно і телебачення

Чому я хочу бути режисером?

В сучасному світі серед різноманіття не типових професій, підлітки та молодь все частіше звертаються до творчих і не офісних сфер. Можна обирати з різних видів мистецтва, можна стати художником, письменником, співаком чи, навіть, блогером. Але в нашому університеті існує унікальна спеціальність режисера кіно і телебачення. Чим же вона так приваблює абітурієнтів?

Ми поспілкувалися з викладачами нашого університету, які постійно практикують у своїй професії, і дізналися, що в свій час привабило їх податися в сферу режисури кіно і телебачення. Безсумнівно старші викладачі наголошували на тому, що «у їх час» поняття професії режисера мало дещо інший зміст, аніж зараз. Тоді їх приваблювала перспектива стати визначним автором фільмів, реалізувати закордонні тренди та вносити в кіномистецтво щось нове. А які пріоритети ставлять сучасні студенти, які обрали цю професію?

По-перше, розкриття творчого потенціалу. Це ідеальна спеціальність для тих, хто хоче продемонструвати свої творчі здібності та лідерські якості, адже не секрет, що режисер – заправляє процесом на знімальному майданчику.

По-друге,  можливість працювати з відомими акторами, продюсерами та іншими спеціалістами. Не менш важливо для деяких людей стати популярним в широких чи вузьких колах.

По-третє, це прекрасна можливість подорожувати країною та світом. Про що можна ще мріяти, коли частина твоєї професії це відвідування цікавих локацій разом з групою професіоналів.

До того ж, не секрет, що хороші режисери отримують досить непогану зарплатню, премії, визнання та різноманітні нагороди.

Окрім того, режисура це не лише про кіно. Режисер може створювати та реалізувати телевізійні розважальні, політичні та ток-шоу. Контент на YouTube, в TikTok, Instagram та інші платформи теж можуть створювати режисери. Адже у будь-якому аудіовізуальному контенті важливо враховувати драматургію та грамотну організацію знімального процесу.

В наш час режисура має безліч цікавих напрямків, тож обрати точно є з чого.

#ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв #університет_щасливих_людей #український_гарвард #поплавський #університетзірок #кук #кнукім #poplavskiy #університет_культури #місцещасливихлюдей #український_гарвард #абітурієнт #абітурієнт2023 #конкурс #київ #україна#талановитим_вхід_без_черги

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov