Інститут кіно і телебачення

Посвята в жанрі disco

Студентська посвята першокурсників Інституту кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв відбулася у драйвово-позитивній атмосфері.

Велика гучна вечірка в жанрі disco, яскраве світло софітів, прем’єрний виступ на омріяній сцені, перший знімальний день, і, нарешті, перші оплески. Для першокурсників це був серйозний крок у зіркове майбутнє на українському телебаченні та в шоу-бізнесі!

Ведучі посвяти Дмитро Агарков та Іванна Слободянюк розважали та веселили студентство конкурсами та розіграшами.

Посвята супроводжувалася концертною програмою, насиченою піснями, танцями і театральними сценками. Цього дня «на розігріві» у першокурсників виступали зірки університету! Кожен присутній зміг насолодитися виконавством гурту «Синекдоха, Берлін», талановитого співака і зухвалого підкорювача жіночих сердець Ростислава Бобкова, бітбоксера Володимира Кубіса, романтичного вокаліста Андрія Черненка та багатьох інших артистів.

В свою чергу першокурсники захопили глядацьку залу запалом і феєричністю. Кумедні, енергійні, кмітливі, талановиті живчики – все це про перший курс КНУКіМ! Хоча вони не такі досвідчені, як старші колеги, але вже мають велику мрію – підкорити телевізійний небосхил.

Відтепер в історію Інституту кіно і телебачення ввійшли нові імена! Вони гідно розпочали своє самостійне творче життя і з гордістю носитимуть звання «СТУДЕНТ Київського національного університету культури і мистецтв».

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov