Інститут кіно і телебачення

А ти вже готовий до творчого?

Агов! На Факультеті кіно і телебачення розпочалася найголовніша подія вступної кампанії – творчі конкурси!

Творчі конкурси триватимуть 23,24,25 липня, починаючи з 9.00 години ранку у 302,303,309,310 аудиторіях.

Навіщо складати творчий конкурс? Невже недостатньо балів ЗНО? Насправді одних лишень балів замало!

 Так замало, адже на Факультеті кіно і телебачення навчають шість креативних спеціальностей для яких одного «зубріння» недостатньо! 

Як на вашу думку оператор доведе, що він мислить зображенням, чи вміє він тримати камеру в руках? Як тележурналіст доведе, що саме він повинен бути у кадрі, а  не поза ним? А можливо він не вимовляє літер чи панічно боїться публіки? Як актор доведе, що він актор? Якщо танцювати не вміє, монолог читає  без емоцій, а при слові етюд виникає одне запитання: «А як це?». Ну добре, можливо ви вважаєте, що звукорежисер може продемонструвати гру на музичному інструменті та музичний слух балами ЗНО?  Певно режисер зможе проявити творче мислення у бланкові запитань? Або ж як фотохудожник доведе, що він здатний бачити гарний кадр?

Як дати відповіді на ці запитання без творчого конкурс? Ніяк! Тому, що головна мета творчого конкурсу – це продемонструвати знання і навички вступника, що засвідчують готовність до опанування фаху й здатність виконувати креативні завдання.

Насправді у світі не так багато людей з емоційно-прикладним інтелектом, замало дійсно талановитих, креативних, нестандартних, тих хто здатний розмалювати сіру буденність у яскраві кольори! 

Факультет кіно і телебачення це місце для творчої еліти! Адже ІКіТБ – це найзірковіша платформа для злету, тут навчають усім необхідним професійним знанням, готують справжніх талантів!!!

Обираючи наш факультет, ви точно не прогадаєте, адже тут можна  навчитися  багатьом корисним, цікавим та життєвим речам. Вас не будуть обтяжувати знаннями, які не можна використати на практиці.  Це  на 100% будуть найкращі студентські роки!!!

ІКіТБ любить тебе!

Автор: Вікторія Каліновська

#кнукім #кук #ікітб #фкітб #факультет_кіно_і_телебачення #інститут_кіно_і_телебачення #Поплавський #абітурієнт2018 #абітурієнт #зно #телебачення #кіно #київський_університет_культури #київський_національний_університет_культури_і_мистецтв

ДЕКАНАТ:

Адреса: Київ, вул. Чигоріна, 14 (каб.25)

Режим роботи: ПН. - ПТ.: 08:30 - 17:30

Тел.: +38 (093) 741-30-55

E-mail: ikitbtv@gmail.com

              

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ФКіТБ:

Адреса: Київ, вул. Є.Коновальця 36 ( 3 корпус, 3 поверх, 302 ауд.)

Режим роботи: ПН. - НД.: 08:00 - 20:00

Моб.:+38 (063) 470-92-39 Володимир Петрович Данилюк

Моб.: +38 (067) 294-29-97 Олександр Ілліч Балабан

Моб.:+38 (093) 035-88-17 Катерина Сергіївна Степаненко

E-mail: abiturient@knukim.edu.ua

              

 
Карта (клацніть для збільшення)

Copyright © 2016-2023 ФКіТБ

Розробка сайту: Dmytro Romankov